Vse kategorije

O nas

Domov> O nas

O meni

  Jiesheng Hardware (JeaSnn) je profesionalni proizvajalec natančnih CNC obdelovalnih delov po meri, natančnih gredi, vijakov in matic po meriz več kot 20+ leti izkušenj.


  Naša tovarna se nahaja v kitajski proizvodni bazi - Dongguan. Osredotočeni smo bili na načrtovanje, proizvodnjo in prodajo natančnih kovinskih delov, da bi našim strankam zagotovili storitev na enem mestu. Strankam lahko zagotovimo popoln dizajn izdelkov in z našimi strokovnimi tehniki razvijemo učinkovite in visokokakovostne proizvodne načrte.


  Trenutno v glavnem načrtujemo, razvijamo in izdelujemo precizne nadomestne dele strojne opreme za varnostno opremo, inteligentno razsvetljavo, medicinske pripomočke, 3D tiskalnike, CNC usmerjevalnike, električno opremo, strojno opremo in druge industrije.

  Neposredno in posredno sodelujemo z naslednjimi blagovnimi znamkami: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak itd.


  Strojna oprema Jiesheng (JeaSnn)je strogo upoštevalISO9001: 2015sistem vodenja kakovosti. Predstavili smo več kot 100 kompletov naprednih strojev, kot so (Citizen) CNC rezkalni stroji, CNC obdelovalni centri, CNC stružniški stroji, precizni avtomatski stružniški stroji in vijačni stroji. Naša neprekosljiva zmogljivost zagotavlja, da so vaši deli dostavljeni pravočasno, vsakič.

  Toleranca izdelkov lahko dosežejo +/-0.001 mm. Imamo japonski koordinatni merilni stroj Mitutoyo, spektrograf, projektorje 2.5, stroj za lasersko presejanje, mikroskop, stroj za trdoto, stroj navora, merilnik hrapavosti, višinomer in drugo visoko natančno uvoženo opremo za testiranje.

   

  Glede na povratne informacije strank, seznam rezultatov sodelovanja s strankami in poročilo o pregledu strank podjetja Jiesheng Hardware in 500 najboljših podjetij na svetu MSA, Haas, Flex, Siemens in Schneider v zadnjih petih letih od 2012 do 2021, statistika kaže, da je naše zadovoljstvo strank je 99 %, zato je strojna oprema Jiesheng zelo samozavestna, da vam pomaga izpolnjevati zahteve glede tolerance natančnosti, prilagojene embalaže in prilagojenih storitev v kovinskih delih po meri.


  Zaradi česar je Jiesheng Hardware (JeaSnn) tako zaupanja vreden dobavitelj za napredne proizvajalce.

  1.JeaSnn zagotavlja celotno proizvodno storitev OEM ODM, od začetnega koncepta do dostave

  2. Prilagodljive količine, od male serijske proizvodnje do množične proizvodnje.

  3. Vzorci pripravljeni v 30 minutah

  4. Visoko natančni deli z tolerancami v 000 v palcih.

  5. Nudimo storitve CNC obdelave s tesnimi tolerancami.

  6. Prilagajanje pristopnih vektorjev za kompleksno geometrijo iz katerega koli kota.

  7.3 osna obdelava, 4 osna obdelava, 5 osna obdelava, precizna obdelava

  8. Kompleksni deli z več operacijami, obdelanimi v eni postavitvi.

  vrnitev