Vse kategorije

Blog

Domov> Novice > Blog

Novice

Izbira prave storitve CNC obdelave za vaš projekt


Storitve CNC obdelave se izvajajo predvsem v specializiranih delavnicah s CNC stroji. Delavnica s CNC stroji je običajno opremljena s tehnološko napredno opremo in ponuja zmogljivosti natančne CNC obdelave v nadzorovanem okolju.

 

Pri toliko dobaviteljih CNC obdelovalnih strojev je izbira prave storitve CNC obdelovalnih storitev postala kritična odločitev, ki zahteva skrbno preučitev in oceno več ključnih parametrov.

CNC obdelava 

Ali ima podjetje znatne izkušnje s CNC obdelavo?

Izkušnje so enake strokovnosti. CNC obdelava je natančen proces in z vsakim projektom podjetje za CNC obdelavo pridobi več znanja in veščin. Izkušen ponudnik storitev bi bil seznanjen z obravnavanjem različnih potreb strojne obdelave, zmanjšal bi možnosti za napake in zagotovil bolj gladek proces na splošno.

Jiesheng Hardware (JeaSnn) je profesionalni proizvajalec natančnih CNC obdelovalnih delov po meri, natančnih gredi, vijakov in matic po meri z več kot 20+ leti izkušenj.

 

Je material na voljo?

Vsak CNC projekt zahteva specifične materiale, od aluminija do nerjavečega jekla in vse vmes. Vse storitve CNC obdelave ne bodo imele točno tistega materiala, ki ga potrebujete.

Zato je ključnega pomena, da se vprašate, ali lahko gradivo zlahka pridobijo. Zamude pri pridobivanju materialov lahko povzročijo podaljšane dobavne roke in povečane proizvodne stroške.

Naša ekipa ima izkušnje in sposobnost za obdelavo aluminija, nerjavečega jekla, jekla, medenine, bakra, medenine, brona, litega železa, POM in drugih materialov.

 

Kateri certifikati in kvalifikacije so na voljo?

Zagotavljanje kakovosti je vidik, o katerem se ni mogoče pogajati pri izbiri storitve CNC obdelave. Poiščite podjetja s priznanimi certifikati, kot sta ISO9001:2015, IATF16949:2016, ki je standard za sisteme vodenja kakovosti. Te kvalifikacije služijo kot dokaz naše predanosti ohranjanju visoke kakovosti in doslednih rezultatov.

 

Kakšni so tipični dobavni roki?

Čas je denar in v svetu CNC obdelave. Strojna oprema Jiesheng zagotavlja OEM ODM CNC obdelovalne dele dobavne roke od 7 delovnih dni za vse storitve CNC obdelave. Vzorec pripravljen v 30 minutah.Izbira storitve CNC obdelave vključuje več kot le primerjavo cen. Zahteva temeljito ovrednotenje množice dejavnikov, vključno z izkušnjami ponudnika storitev, opremo, razpoložljivostjo materiala, certifikati, dobavnimi roki, komunikacijsko učinkovitostjo in predanostjo hitri izdelavi prototipov in stalnim izboljšavam.


Jiesheng Hardware ponuja kitajsko natančnostCNC obdelovalne storitvez zajamčeno kakovostnimi deli v hitrem času dobave. KONTAKTIRAJTE NAS ZDAJ!

Zagotovite si takojšnjo spletno ponudbo za visoko natančnostCNC obdelani delidanes. 
vrnitev